Søk arrangement
Lanseringsfest for Jan-Erik Fjell
 • Tid:
  tirsdag 17. aug 2021
 • Klokken:
  18:00- 19:00
 • Arrangør:
  • Strawberry Publishing
Gratis inngang
Eksternt
Jan erik fjell
 • Tid:
  tirsdag 17. aug 2021
 • Klokken:
  18:00- 19:00
 • Arrangør:
  • Strawberry Publishing
Gratis inngang
Eksternt
Lanseringsfest for Jan-Erik Fjell

Krimkongen fra Fredrikstad, Jan-Erik Fjell, har gjort det igjen. Det blir nemlig ikke sommer uten at et nytt manus er komplett og trykkeklart. Vi feirer utgivelsen hos oss!

Litteraturhuset Fredrikstad har gleden av å invitere til boklansering for Jan-Erik Fjells siste roman Ringmannen. Dette er den åttende boken om Anton Brekke.

Cecilie Olin kommer aldri hjem etter en tur på byen. To dager senere blir hun funnet kvalt. Kroppen er mishandlet. Den massive volden er påført post mortem og gir inntrykk av å være personlig. Ektemannen kommer snart på etterforskernes radar, men så blir en ny kvinne meldt savnet.

Magnus Torp er sendt fra Kripos for å bistå det lokale politiet. Han følger spor som til slutt skal ta ham over 20 år tilbake i tid, til et uoppklart drap 60 mil unna. Samtidig forsøker han å dra sin tidligere kollega Anton Brekke opp fra dypet. Anton har mistet jobben i politiet, og tror ikke det er mulig å komme nærmere bunnen. Han tar feil.

Denne gangen tar det lang tid før Magnus får hjelp av Anton, og da har Anton et helt annet motiv enn å fange Cecilie Olins drapsmann. For denne gangen er det blitt personlig.

Det vil være mulig å kjøpe signerte bøker etter arrangementet.

Kveldens bokbader er krimforfatter og kollega Jørn Lier Horst.

Velkommen til lansering!

Jan erik fjell

Jan-Erik Fjell er kjent for sine kriminalromaner om Anton Brekke. For sitt forfatterskap har han blant annet vunnet bokhandlerprisen, vært nominert til den gylne revolver og har siden publikumsgjennombruddet solgt over 500.000 eksemplarer av bøkene sine fordelt på 14 land.

Jørn lier horst-kopi

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Handlingen i bøkene er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken.

Andre kommende arrangementer

Fredag 27. aug 2021 kl 20:00
Tantene fra Fredrikstad er tilbake etter mange år. Opplev det legendariske rockebandet fra Fredrikstad.
Lørdag 28. aug 2021 kl 19:00
Iranske poeter danser med norske poeter i årets Poesi i Grenseland. Temaet i år er undertrykkelse, frigjøring og sivil ulydighet.
Torsdag 2. sep 2021 kl 18:00
Velkommen til åpningskveld med lokal festaften og konsert. Årets tema for Ord i Grenseland er "Kjære mor".
Fredag 3. sep 2021 kl 18:00
Årets festivaltema er "Kjære mor". Vi får samtaler om bøker, der morsrollen i alle dens sterke, sårbare og skjøre sider er belyst.
Lørdag 4. sep 2021 kl 10:30
Årets festivaltema er "Kjære mor". Vi får samtaler om bøker, der morsrollen i alle dens sterke, sårbare og skjøre sider er belyst.
Mandag 6. sep 2021 kl 19:00
Ta valgene før fisken begynner å lukte. Det er Anita Krohn Traaseths råd i hennes nye og personlige bok om ledelse «Fisken på disken».
Load More