Kulturmølje (oktober)
  • Tid:
    onsdag 16. okt 2019
  • Klokken:
    19:00- 23:00
  • Arrangør:
    • Litteraturhuset Fredrikstad og Tivolihaven
Gratis inngang

Velkommen til hyggelig mingling og lave skuldre i Kulturmølje:) Kulturlivet i Fredrikstad og Østfold har fått eget bransjetreff som er åpen for alle som jobber med, eller er interessert i kultur.

Til sofaprek 16. oktober møter vi kunstner Kristin Jensen Romberg ,- : «Jeg arbeider primært med maleri, akryl på lerret, i ofte store formater. Over lang tid har jeg arbeidet i et landskap, hvor jeg søker mot opprinnelsen. Jeg har valgt maleriet som mitt kunstneriske medium fordi dette setter meg i stand til å formidle det jeg ikke kan formidle gjennom andre medium» Hun har sin utdannelse fra The University of Sydney, Fine Art, Einar Granum Kunstfagskole og Westerdals Reklameskole.Hun har deltatt på mangfoldige utstillinger i inn –og utland, mottatt stipender og gjort offentlige utsmykninger. Har også vært på arbeidsopphold både i Costa Rica, Spania, Italia, USA, Lofoten og Uganda

Jonas Bjerketvedt er et multitalent ,-er blandt annet tidligere medlem av Penjakke, gjort lyddesing på flere film og teaterforestillinger, og har sin utdannelse fra National Film and Television School i England.
På Kulturmølje skal Jonas presenterer sitt nye DKS prosjekt «Dragen».
Han vil vise frem «work in progress» skisser fra hans nye literaturformidlings forestilling. Jonas er både insiativtaker, dramaturg, video klipper og komponist på dette prosjektet som han kaller MusicVideoTheater. Forestillingen lages etter boken «Dragen» skrevet av Gro Dahle og illustrert av Svein Nyhus. «Dragen» er en barnebok om psykisk helse, hvor hovedpersonen Lilli er en liten jente som har en drage boende hjemme.

Kveldens DJ med medbrakt spilleliste er ingen ringere enn Morten Melsom.