Kræsjkurs i kritisk tenkning

Hvordan kan vi vite ting sikkert, og unngå å bli lurt? Andreas Wahl, kjent fra Folkeopplysningen på NRK, utfordrer interesserte på hvordan vi kan skille sant fra usant, og unngå at vi blir lurt. Et kræsjkurs i kritisk tenkning.

I dette vitenshowet av Andreas Wahl, vil du bli utfordret på egne tankemåter og finne ut av hvordan du kan tenke kritisk. Showet er både underholdene og faglig interessant.

Vi inviterer alle interesserte til et spennende og lærerikt foredrag med Andreas Wahl på Litteraturhuset i Fredrikstad. Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Når og hvor: fredag 10.februar kl. 18.00-19.30 i salen Egalia på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Andreas Wahl er fysiker, vitenskapsformidler og programleder. Andreas har risikert livet for vitenskapen i Med livet som innsats(NRK), forsøkt å opplyse folket gjennom Folkeopplysningen(NRK), skrevet fire populærvitenskapelige bøker, to læreverk i naturverk (CappelenDamm) og vunnet norgesmesterskapet i morellsteinspytting fire ganger. I tillegg produserer Andreas Vitenkalenderen for tusenvis av nysgjerrige familier hvert år, og turnerer landet med sine vitenshow.

Arrangøren, Human-Etisk Forbund Fredrikstad er et av fem aktive lokallag i Østfold. Vi arrangerer møter, debatter og seminarer innenfor tematikker som kritisk tenkning, menneskerettigheter, humanisme, tro og livssyn. I tillegg arrangerer vi og bidrar til å ha humanistiske seremonier slik som navnefest, konfirmasjon, bryllup og gravferd i hele Østfold.

Foto: Linda Varpe

Kræsjkurs i kritisk tenkning

Vitenshow

Tid: fredag 10. februar 2023

Klokken: 18.00 - 19.30

Pris: gratis

Arrangør: Human-Etisk Forbund Fredrikstad

Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev