Konsert: Torgeir Waldemar

Torgeir Waldemar har spilt på SXSW i Austin, turnert Europa rundt, fylt Rockefeller og spilt for en fullsatt sal i Den Norske Opera med strykere, band og dansere. Nå kommer han til Fredrikstad.

Denne gangen fjerner Torgeir all unødvendig staffasje og reiser ut alene uten annet selskap enn en banjo og en gitar. Norgesturneen starter i september og Waldemar skal gjennom høsten besøke klubber og kulturhus, i bygder og byer, gjennom vårt langstrakte land.

Bli med på en intim aften med følsom, men upolert og brutalt ærlig americana. Direkte, oppriktig og usminket.

Norgeskonsertene er en del av Torgeirs Europaturne som starter i Oslo Konserthus den 22. september og som gjennom høsten går videre til Nederland, Belgia, Danmark og Tyskland.

Hør Torgeir Waldemar hos Lindmo:

Dette er Torgeir Waldemar

I 2014 tok Torgeir Waldemar publikum og et samlet Norsk pressekorps med storm, da han lanserte sitt selvtitulerte debutalbum, en debut som fikk to nominasjoner til Spellemannprisen.

Et sårt og akustisk uttrykk på den første plata ble senere erstattet med den elektriske og hardere andreskiva «No Offending Borders», som i likhet med sin forgjenger fikk strålende kritikker, ikke bare i Norge, men også i utenlandske medier. Som debuten ble også «No Offending Borders» nominert til Spellemann.

Den virkelige internasjonale annerkjennelsen kom med plata «Love», som mottok lovord fra en rekke anerkjente magasiner som Mojo, Uncut, Visions Magazine, Classic Rock og Da Music, med massive salgstall i UK, Tyskland, Nederland, Belgia, Luxembourg, i tillegg til Norge og Skandinavia.

Torgeir Waldemar

Konsert

Tid: fredag 04. oktober 2024

Klokken: 19.30 - 21.00

Pris: 320 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev