KONSERT | Thomas Dybdahl duo

Thomas Dybdahl er en av våre beste og mest profilerte musikere. I duoformat har Thomas med seg Vegard Lien Bjerkan på piano/flygel.

Med sin unike stemme og gripende låter har Thomas Dybdahl etablert seg som en av Norges fremste artister og låtskrivere. Nå har du muligheten til å oppleve ham i et intimt duoformat, sammen med den talentfulle pianisten Vegard Lien Bjerkan.

Thomas Dybdahl har med sine nydelige album befestet sin stilling som en av Norges store artister og låtskrivere. For ti år siden bestemte Thomas Dybdahl seg for å perfeksjonere soloformatet for sine konserter, noe som har gitt ham en unik nærhet til publikum og en frihet i fremføringen av sine sanger. Han har opptrådt på alt fra Operaen i Oslo til Nidarosdomen i Trondheim, og hver konsert er en unik opplevelse. Nå tar han dette konseptet et skritt videre ved å inkludere Vegard Lien Bjerkan på piano og flygel, og sammen skaper de en magisk atmosfære på scenen.

Vegard Lien Bjerkan, en av landets mest etterspurte pianister og organister, har vært en fast del av Dybdahls band de siste fem årene. Han har imponert publikum med sine opptredener både som soloartist og i band som WIZRD og Soft Ffog, samt som medspiller for kjente artister som Kurt Nilsen og Morten Abel. Bjerkan og Dybdahl har spilt sammen som duo det siste året, etter suksessfulle konserter på steder som Utstein Kloster og Baroniet Rosendal.

Thomas Dybdahls musikk har rørt mange gjennom årene. Hans første soloalbum, «…That Great October Sound», ble et vendepunkt i karrieren med strålende kritikker og priser som Spellemannsprisen og Edvard-prisen. VG beskrev debutalbumet som en «åpenbaring med såre, vakre sanger fremført med den samme, nesten hviskende intensiteten som gjorde Jeff Buckley til allemannseie».

På denne konserten får du høre både klassikere fra Dybdahls rike musikkatalog og nyutgitt materiale. Opplev sangene slik de opprinnelig ble skapt, i en intim og nær setting som gir hver fremføring en unik dimensjon.

Thomas Dybdahl duo

Konsert

Tid: lørdag 16. november 2024

Klokken: 19.30 - 19.30

Pris: 475 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev