Konsert: OnklP

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP – har i 20 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. Nå er han endelig tilbake i Fredrikstad.

OnklP vokste opp i den gamle OL-byen Lillehammer og fikk i ung alder en stor interesse for rap. Da han gikk på ungdomsskolen gjorde han skriften sin uforståelig slik at at lærerne hans ikke så at han skrev musikktekst i skoletimene – dermed fikk han utfolde seg og bli til den prisvinnende tekstforfatteren han er i dag.

Sammen med Jaa9 og De Fjerne Slektningene har OnklP opplevd en enorm suksess, og skrevet hitter som ”Kjendisparty”, ”Glir Forbi”, ”Fredag”, ”Hvem Faen” og «Styggen På Ryggen».

I 2014 gjestet OnklP TV 2 og program ”Hver gang vi møtes”. Her fikk hele Norge bli kjent med rapperen fra Lillehammer, som i en årrekke har levert god musikk, bra liveshows og et håndknippe skandaler. Siden dette har Jaa9&OnklP, og OnklP & de fjerne slektningene gitt ut to album hver seg.

Gjør deg klar for et heidundranes liveshow, ekte og rå norsk hip hop av beste klasse.

Konsertkvelden starter med oppvarmingsband fra kl 2000. Dørene åpner kl 1900.

NB: Konserten har 18-års aldersgrense og gyldig legitimasjon må vises.

Konsert: OnklP

Konsert

Tid: fredag 12. april 2024

Klokken: 20.00 - 23.00

Pris: 390 ,-

Arrangør: Bakpå

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev