Julekonsert med Greatland

«Christmas Moods» – Greatland med vokalister Hanna Gretland og Dag Enggrav.  Velkommen til en avslappet og stemningsfull førjulsopplevelse!

Publikum kan denne desembertirsdagen forvente seg en stemningsfull konsert med et variert og nedtonet utvalg av julemusikk. Greatland gjør med dette sin julekonsertdebut, og byr på egne tolkninger av et repertoar satt sammen av både kjente juleklassikere, norske favoritter og mer ukjente julelåter. Anne Grete Preus, Diana Krall, Chris Rea, Richard Page, Stevie Wonder og Brian Culbertson, for å nevne noen av artistene som repertoaret er hentet fra. I Greatland-stil navigerer bandet i grenselandet mellom soul, jazz og westcoast.

Ved siden av sin faste vokalist har Greatland denne gangen med seg gjesteartist Dag Enggrav på vokal og saxofon – en velkjent sanger og musiker i regionen med en lang artistkarriere bak seg, for mange kjent som frontfigur i Pulse of Floyd.

Greatland ble startet som en ramme rundt vokalist Hanna Gretland og består av fem erfarne og veletablerte musikere basert i Sarpsborg og Fredrikstad. Mange har sammenlignet bandets sound med legendariske Lava og vokalen med soulstemmer som Randy Crawford og Lizz Wright.

 

Responsen har vært overveldende fra publikum og presse:

Termingkast 5 «Småmagisk i hagen», Fredrikstad Blad

«Tok alle med storm», Sarpsborg Arbeiderblad

«Fikk Sarpingene til å smelte», Sarpsborg Arbeiderblad

Greatland sine utgivelser kan lyttes til på iTunes, Spotify og øvrige musikkstrømmetjenester – https://music.lnk.to/jIJad0

 

Greatland består av:

Hanna Gretland – vokal

Dag Enggrav – vokal og saxofon

Hans-Petter Vestby – tangenter

Jon-Erik Gretland – gitar

Runar W. Henriksen – bass

Bjørn Haugland – trommer

 

  • Start kl 2000, slutt kl 2200
  • Baren åpner kl 1900

Julekonsert med Greatland

Konserter Program

Tid: tirsdag 05. desember 2023

Klokken: 20.00 - 22.00

Pris: 350 ,-

Arrangør: Greatland

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev