Søk arrangement
Jørn Lier Horst avhører Jan-Erik Fjell
  • Tid:
    tirsdag 27. aug 2019
  • Klokken:
    19:00- 20:30
  • Arrangør:
    • Litteraturhuset Fredrikstad
Gratis inngang

Boklansering av Gjemsel, den sjette Anton Brekke-krimmen fra Jan-Erik Fjell.

Fredrikstad store krimforfatter er tilbake! Fjell har opplevd en eventyrlig suksess med sine krimromaner Tysteren, Skyggerom, Hevneren, Rovdyret og Lykkejegeren. Han fikk, som den yngste noensinne, Bokhandlerprisen for Tysteren i 2010. I 2011 mottok han Frederikprisen, som deles ut til en ung og lovende kulturutøver.

Leder for kveldens avhør er kriminalforfatter og dramatiker, Jørn Lier Horst. Fram til september 2013 arbeidet han som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter.

Om Gjemsel

Norge, 2019. En ung kvinne blir funnet drept. To år tidligere rømte seriemorderen Stig Hellum under en fangetransport. Drapet bærer hans signatur, og Anton Brekke vet to ting med sikkerhet: Stig Hellum har våknet fra dvalen. Og han kommer ikke til å stanse av seg selv.

Texas, 2006. Om få timer skal den dødsdømte fangen Nathan Sudlow henrettes. I 11 år har han tiet. Nå forteller han sin historie til pater Tom Sullivan.

Hva er sammenhengen mellom Stig Hellum og Nathan Sudlows rystende beretning? Anton Brekke får ansvaret for den pågående drapsetterforskningen, og han blir umiddelbart konfrontert med det eneste han egentlig tror på: ondskap.