Søk arrangement
Jan-Erik Fjell møter Jørn Lier Horst i Gråsonen UTSOLGT
 • Tid:
  torsdag 27. aug 2020
 • Klokken:
  19:00- 20:30
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad og Capitana forlag
Gratis inngang
 • Tid:
  torsdag 27. aug 2020
 • Klokken:
  19:00- 20:30
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad og Capitana forlag
Gratis inngang
Jan-Erik Fjell møter Jørn Lier Horst i Gråsonen UTSOLGT
  1. Jan-Erik Fjell har gjort det igjen. Og nok en gang innkalles han til avhør om sitt forfatterskap av tidligere etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, Jørn Lier Horst.

NB: Du kan ta ut gratisbillett til dette arrangementet!

Fredrikstad store krimforfatter er tilbake! Fjell har opplevd en eventyrlig suksess med sine krimromaner Tysteren, Skyggerom, Hevneren, Rovdyret Lykkejegeren og Gjemsel. Han fikk, som den yngste noensinne, Bokhandlerprisen for Tysteren i 2010. I 2011 mottok han Frederikprisen, som deles ut til en ung og lovende kulturutøver.

Jørn Lier Horst
www.nordsveenfoto.no

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Handlingen i bøkene er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken. Han er aller mest kjent for sine bøker om William Wisting.

 

 

 

 

Om Gråsonen

Harald Uteng er pensjonert Kripos-etterforsker, og en legende i norsk politi. Helt uventet kontakter han en journalist for å lage podkast om drapet på 17 år gamle Malin Rekve i Aremark i 1991, men Uteng blir funnet druknet like før podkasten skal slippes.

Anton Brekke, som var ung politiaspirant i den lille bygda da Malin ble drept, har ikke mistanke om noe kriminelt før han får høre det upubliserte opptaket. Etter hvert begynner Anton motvillig å lure på om feil person ble dømt den gangen, og at en morder igjen har satt seg i bevegelse.

I Aremarks dagligvarehandel jobber nå unge Emily. Hun får en gryende følelse av at noen holder øye med henne, og at hun er i fare.

Gråsonen er Fjells syvende Anton Brekke-krim.

 

Andre kommende arrangementer

Søndag 20. sep 2020 kl 14:00
Den kritikerroste forfatteren Bjørn Andreas Bull-Hansen forteller om Jomsviking-serien og gir deg et nytt perspektiv på hvordan vikingene levde. 
Mandag 21. sep 2020 kl 11:00
Sjømannskabareten ”Blåmyra” er en hyllest til sjøfolk fra Østfold under seilskutetida med Richard Burgess og Foghorn.
Mandag 21. sep 2020 kl 19:00
Har du noen gang tenkt på hva som er forskjellen på et løfte og en trussel?
Onsdag 23. sep 2020 kl 19:00
Ingrid Brekke gir en innføring i polsk historie og politikk.
Onsdag 23. sep 2020 kl 19:00
I dette foredraget reflekterer førsteamanuensis Søren Wenstøb over de innsikter forskningen gir om mennesker som emosjonelle vesener, med fokus på håp og frykt.
Søndag 4. okt 2020 kl 14:00
Hun var den unge norsk-somaliske jenta som skulle tvinges av familien  til å bli "ærbar". En dag fikk hun nok og stakk av. I denne utgaven av Levd Liv møter Borg-biskop Atle Sommerfeldt opprøreren Kadra Yusuf.
Load More