Vinkurs – Ingvild Tennfjord: All I want for Christmas

UTSOLGT. Denne julen får du alt du ønsker deg! Vinanmelder Ingvild Tennfjord har samlet alle vinene du trenger for å feire jul og førjulstid. 

Her får du servert de beste nye vinene til å akkompagnere tradisjonell norsk julemat, fest, samt gode gaver. I tillegg henter hun frem meditasjonsvinene som løfter de stille øyeblikkene enda høyere. Dette er blant Tennfjords aller morsomste smakinger. Lærerik, praktisk og herlig avslappende.

La den kjente vineksperten Ingvild Tennfjord lede deg gjennom en smaking som garantert kommer til å begeistre deg. Vi smaker fem viner. Alt pakket inn i Tennfjords humoristiske fortellerstil som har gjort henne til en av landets mest populære foredragsholdere innen vin.

Du møter:

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

Vinkurs – Ingvild Tennfjord: All I want for Christmas

Vinkurs

Tid: fredag 01. desember 2023

Klokken: 19.00 - 20.30

Pris: 695 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev