Ingebrigt Steen Jensen | Før jeg forsvinner

Ingebrigt Steen Jensen er reklamebransjens store ess, bestselgende forfatter og fotballentusiast. Reklamekampanjene hans omtales som noen av de mest vellykkede i norsk kommunikasjonshistorie. Så fikk han Alzheimers sykdom, og livet ble snudd på hodet. 

Alzheimer er for mange fremdeles skammens sykdom. Den vi ikke snakker om – ikke engang i bisettelsen. Men vi har ingenting å skamme oss over, sier Ingebrigt. Vi har ikke røkt, drukket eller ligget på sofaen mer enn alle andre. I sin nye bok Før jeg forsvinner skriver Ingebrigt Steen Jensens egen historie om å leve med Alzheimer.

Denne kvelden får vi en varm og nær samtale på scenen mellom Ingebrigt og hans forlegger Kjetil Kristoffersen.

Arrangementet er et samarbeid mellom Litteraturhuset Fredrikstad og Fredrikstad Demensforening.

Boken Før jeg forsvinner er en sterk historie om et liv som brått endret seg med de utfordringer, men også muligheter det har ført med seg.

Dette skriver Tor Hammerø i Nettavisen om boken “Før jeg forsvinner” som foredraget er basert på. Han ga boken terningkast 6.«Ingebrigt Steen Jensen har imponert meg ofte og mye. Likevel aldri mer enn nå. Ved å åpne seg for alt og alle om sin Alzheimer-lidelse, skrive denne boka og dermed gi mange andre håp og innsikt om et liv til tross for diagnosen, er intet mindre enn hans mesterstykke.»

Ingebrigt Steen Jensen | Før jeg forsvinner

Bokprek

Tid: onsdag 03. april 2024

Klokken: 19.00 - 20.15

Pris: 290 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad og Fredrikstad Demensforening

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev