Hvorfor det? Med Trond-Viggo og Else Kåss Furuseth

UTSOLGT. Det blir latter, galskap og gjørmebryting med ord og begreper når Trond-Viggo Torgersen får med seg selveste Else Kåss Furuseth.

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert:

Trond-Viggos show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Men konseptet er såre enkelt:

Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt innledende standup og introduserer så sin gjest, Else Kåss Furuseth. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

Showet har for lengst blitt tv-programmer – både i 2008, 2009, 2017 og 2018 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall.

– Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter:

– Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

UTSOLGT // Hvorfor det? Med Trond-Viggo og Else Kåss Furuseth

Humor

Tid: lørdag 25. november 2023

Klokken: 19.30 - 21.00

Pris: 350 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev