Søk arrangement
Hvem er eksperter egentlig, og burde vi lytte til dem?
  • Tid:
    torsdag 28. nov 2019
  • Klokken:
    19:00- 21:00
  • Arrangør:
    • Torpeskolen filosofifabrikk og Human-Etisk Forbund Fredrikstad
Gratis inngang
Eksternt

Hvem er disse ekspertene egentlig, og hvorfor skal vi lytte til dem? Vi hører stadig fra eksperter i alt fra ernæring og fotball til etikk og samfunnsansvar. NTNU har til og med lagt ut en «ekspertliste for journalister», som antakelig er tenkt som en liste hvor man kan finne de som vet hva som egentlig gjelder. Men hva skal egentlig til for å bli ekspert, og når skal ekspertene lyttes til?

Fredrik Andersen fra Torpeskolen filosofifabrikk holder en innledning på ca. 45 minutter fra kl. 19:00. Etterpå blir det spørsmål og diskusjon.

Om Fredrik Andersen:
Fredrik er vitenskapsfilosof og fokuserer hovedsakelig på filosofiske grunnlagsproblemer i moderne fysikk, men er også interessert i en rekke andre filosofiske spørsmål. Han er førsteamanuensis i filosofi ved NMBU og Høgskolen i Østfold med doktorgrad i filosofi fra NMBU.

Om Torpeskolen filosofifabrikk:
Torpeskolen filosofifabrikk leverer filosofiforedrag om livets store spørsmål på en jordnær og jovial måte. Fabrikken drives av brødrene Magnus og Fredrik, og fetteren deres Morten. Alle er utdanna filosofer og kommer fra Torp i Fredrikstad.

Arrangementet er gratis og gjennomføres i samarbeid med Human-Etisk Forbund Fredrikstad.

Arrangementet finner sted i salen Thygesen, i andre etg. på Litteraturhuset Fredrikstad. Salen åpner en time før arrangementet begynner.