Humanistisk uke Dobbeltforedrag med Mattias Øhra & Egon Holstad
  • Tid:
    lørdag 21. sep 2019
  • Klokken:
    14:00- 17:00
  • Arrangør:
    • Human-Etisk Forbund Fredrikstad
Gratis inngang
Eksternt

Pedagog Matthias Øhra snakker om livsmesting i selvrealiseringens tid, mens kommentator Egon Holstad tar for seg Human-Etisk Forbund – sett fra utsiden.

Kl. 14:00 – ca. kl. 14:45: Mattias Øhra 

Øhra skal holde foredraget: Livsmestring i selvrealiseringens tid. Opp mot det redigerte og ekstraordinære livet oppfordrer han voksne til å formidle andre alternative fortellinger om hva realisering og frihet er. Han mener det er fort gjort i dag å bli slave av et forvrengt frihetsideal som kun handler om å bli den beste versjon av seg selv. Øhra er pedagog og arbeider ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Kl. 16:00 – ca. kl. 16:50: Egon Holstad Egon

Holstad er 47 år, bor i Tromsø og jobber til daglig som kommentator for avisa iTromsø og VG, der han sprer eder og galle til både fornøyelse og forargelse for folk. Han har også holdt på som foredragsholder og kåsør i en rekke år, ofte med et språklig materiale der bremsene slettes ikke er på. Her har han lovet å ta for seg HEF, og se på hvordan vi blir betraktet utenfra. Det er stor sannsynlighet for at både selvbilde og selvironi skal få kjørt seg ganske hardt.