HOLDE FASADEN SA DU? MY ASS!
Foredrag med Hilde Skovdahl

Det er en selvfølge at vi alle må holde litt fasade, ellers så kan det gå helt galt! Vi er nesten besatt av fancy og spennende løgner, og det vi ønsker å være! Men hvorfor skremmer sannheten oss? Når vi alle vet at det originale er det beste!

Det er forferdelig slitsomt å hele tiden sammenligne seg selv med andre, eller forsøke å være en annen. Ingen lykkes helt med dette, eller får en indre ro.

Hvor mye du enn lyver for deg selv, så vil underbevisstheten din alltid jage etter sannheten. Det blir som å jukse på en prøve. Du sitter igjen med null kunnskap og klarer aldri å svare på oppfølgingsspørsmålene. Folk rundt deg, vil omsider gjennomskue deg. Du blir ulykkelig. Du feiler på jobb, i kjærlighetslivet, i privatlivet, og lever med løgner som jager deg dag og natt.

Hilde Skovdahl som både er Coach, motivator, og Tv/  radioprofil , tar oss med på reisen om å finne tilbake til oss selv. Foredraget er fylt av humor, alvor, sunn galskap, og ettertanke.

HOLDE FASADEN SA DU? MY ASS! med Hilde Skovdahl

Foredrag

Tid: fredag 24. mars 2023

Klokken: 19.00 - 20.30

Pris: 350 ,-

Pause underveis

Arrangør: Hilde Skovdahl

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev