Harry Holes univers – Jo Nesbø i samtale med Lene Julsen
  • Tid:
    mandag 16. sep 2019
  • Klokken:
    20:00- 21:30
Pris:
  • 150,-

Jo Nesbø gjester Litteraturhuset Fredrikstad for å snakke om  Kniv – den tolvte Harry Hole-krimmen.

Harry Hole har mistet alt. Han har begynt å drikke igjen, Rakel har kastet ham ut, han har mistet jobben på Politihøgskolen, men får, som avdanket legende, aller nådigst jobbe som papirflytter på Politihuset. Når han tror det ikke er mer å tape, starter han en ensom jakt på en gammel fiende. Harry stilles overfor to valg: å gå under med en gang. Eller å reise seg og gå under senere. Kan hevntørsten redde Harry?

Jo Nesbø er en av verdens fremste krimforfattere. Bøkene hans er solgt i over 40 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Siden debuten med Flaggermusmannen i 1997 har Jo Nesbø høstet begeistring hos lesere og anmeldere verden over med romanene om etterforskeren Harry Hole. Serien teller foreløpig 12 bøker, hvor Kniv fra 2019 er den nyeste. Forfatteren har mottatt en rekke priser, deriblant Riverton-prisen, Glassnøkkelen og Bokhandlerprisen, og vært nominert til den presitsjetunge Edgar-prisen og den birtiske CWA (Dagger)-prisen. Nesbø har også hatt stor norsk og internasjonal suksess med de frittstående romanene Hodejegerne (2008), Sønnen (2014), Blod på snø og Mere blod (2015), og med de fem barnebøkene om Doktor Proktor.

Lene Julsen er journalist og skribent fra Sarpsborg. Hun har jobbet i Fredriksstad Blad og Sarpsborg Arbeiderblad og utgitt boken Naturmannen og jeg.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

FOTO: Stian Broch

OBS: Begrenset antall plasser.

Innslipp i salen skjer 19.55 da det pågår et annet arrangement i samme sal frem til 1945 (Arrangementet på tur i Norge). Vi ber om at de som er inne i salen slipper ut bør vi åpner dørene til dette arrangementet.