Harald Eia | Det store VI

Alle ønsker seg mer lagånd, mer fellesskapsfølelse, mer team; men hvordan skapes den gode følelsen av tilhørighet? Endelig kommer Harald Eia og deler erfaringer og konklusjoner.

Hva er det egentlig som gjør at mange rygger unna kleine forsøk på å lage “en herlig gjeng”? I dette foredraget forteller Harald om hvordan han oppdaget følelsen som dytter oss inn i gode VI, og hvordan man trigger denne følelsen.

Det høres kanskje ut som New Age, sier Harald, men dette er cutting edge psykologisk vitenskap som vil gi deg plenty med verktøy for å gjøre jobben (og familien din) til et mer sammensveiset VI.

Harald Eia er mest kjent for humorprogrammer på TV, men har også en lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte. I Hjernevask, personlighetspodkasten Sånn er du/Big 5, Brille og i NRK-serien om det norske samfunn, Sånn er Norge, har Harald Eia begeistret det norske folk med nye og overraskende innsikter.

Harald Eia er kjent for sin evne til å kombinere humor og kunnskap på en unik og engasjerende måte. Med et foredrag fra Harald Eia kan du forvente en opplevelse som både underholder og inspirerer. Harald er ikke bare opptatt av komedie, men brenner også for vitenskap. Han er utdannet sosiolog fra UiO, og begynte å lage humorprogrammer på NRK etter å ha jobbet som høyskolelærer i et år.

Ved siden av lyd- og bildeproduksjoner har han skrevet flere populærvitenskapelige bøker. Født sånn eller blitt sånn handler om hvilke psykologiske trekk som er medfødt, og hvilke som er formet av oppdragelse og samfunnet rundt. Hva forskes det på her? er en morsom kunnskapsbok sprunget ut av TV-programmet Brille.

Hvorfor føler nordmenn seg friere enn amerikanere? Hva er det som egentlig gjør at vi synes noe er morsomt? Hvorfor blir vi egentlig rørt av å se på Hver gang vi møtes? Hvorfor er nordmenn mer tillitsfulle enn briter og italienere?  Hvilke psykologiske knapper er man må trykke på for å gi folk en følelse av å være en del av et lag? Den røde tråden i Haralds virke er nysgjerrighet, en sterk glede i å formidle og en klokkertro på at kunnskap er nøkkelen til et bedre og mer effektivt liv og arbeide.

Harald Eia | Det store VI

Foredrag

Tid: fredag 19. april 2024

Klokken: 19.00 - 20.00

Pris: 350 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev