Harald Eia | Beveget av kjærlighet

Harald Eia ser ikke på seg selv som en følsom type, men han er veldig nysgjerrig på hva som faktisk skjer med ham når han blir rørt til gledestårer. Velkommen til et show om hvordan følelser knytter oss tettere sammen.

I dette foredraget går Harald på typisk Eia-vis vitenskapelig til verks for å forstå sine egne og andres følelser. Hvorfor blir vi egentlig rørt, og har det noen funksjon? Hva er det som trigger følelsen av tilhørighet? Hva er det som får oss til å gråte av rørende film-og TV-øyeblikk?Harald Eia er mest kjent for humorprogrammer på TV, men har også en sterk lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte. I programmer som Spillet, Brille og i NRK-serien om det norske samfunn, Sånn er Norge, har Harald begeistret det norske folk med nye og overraskende innsikter.

Harald EIa er kjent for sin evne til å kombinere humor og viten på en unik og engasjerende måte, og her kan du forvente en opplevelse som garantert både underholder og inspirerer.

Bli med på en latterfull reise om mystikken bak gledestårer med hele Norges Harald Eia!

Harald Eia | Beveget av kjærlighet 

Foredrag

Tid: fredag 19. april 2024

Klokken: 19.00 - 20.15

Pris: 350 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev