Anita Kåss bryter stillheten om overgangsalder med konkrete råd om kvinnehelse, sex, og hormonbehandling. 

Lege og forsker Anita Kåss er kjent for sin engasjerende og humoristisk formidlingsevne av medisinske temaer. Hun holder foredrag nasjonalt og internasjonalt med fulle saler. Hun presenterer et nytt foredrag med formål å informere og oppdatere kvinner om endringer i kroppen og behandlingsvalg knyttet til overgangsalder.

Kåss har forsket på kvinnelige hormoner i mange år og har merket seg den begrensede informasjonen til kvinner som kommer i overgangsalder. “Det er motstridende informasjon, nye anbefalinger er mindre kjent, og mange kvinner må lete etter informasjonen selv” sier Dr Kåss. Denne kvelden vil du blant annet få svar på:

  • Hva skjer med kroppen i overgangsalder? Hva er tidlig overgangsalder? 
  • Hvilke typer hormonbehandlinger finnes? Er de trygge? 
  • Hjelper naturlige terapier? Hvor viktig er livstilsendringer?

Noen du elsker, noen du kjenner, eller noen du jobber med vil gå gjennom det. Foredraget er et ønske om å skape positiv endring. Alle burde vite om dette; halvparten av verden vil gjennomgå det.

Velkommen til en ærlig, faglig og engasjerende kveld på Litteraturhuset i Fredrikstad!

2 timer ink. pause.

Anita Kåss (f.1979) er kjent for sin forskning på hormoner og autoimmune sykdommer.  I 2017 ble hun kåret til årets lege av Telemark legeforening. Høsten 2018 ga hun ut boken “Mamma er en gåte”. Hun jobber nå i selskap Kaass Discovery, som ble opprettet med hensikt å drive utviklingsarbeid innen hormon bioteknologi.

Gangen i overgangen – Foredrag med Anita Kåss

Kropp og sinn

Tid: torsdag 10. november 2022

Klokken: 19.00 - 21.00

Pris: 395 ,-

Arrangør: Atikko

KJØP BILLETT

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev