FEELGOOD lanserer utgave 49

Gullaug Pless er redaktør og eier av kunst- og kulturmagasinet FEELGOOD. I samtale med «covergirl» og billedkunstner Kristin Romberg presenterer de magasinet. Det blir musikalske innslag og mingling.

Eier og redaktør Gullaug Pless har bosatt seg i Fredrikstad. Hun brenner for kunst og jakter stadig på historier i Norge og i utlandet.

–Fredrikstad har mange fantastiske kunstnere, Kristin er en av dem. Hun skaper malerier i store formater og har en energi og arbeidsmoral som jeg beundrer, sier hun.

I år er det 50 år siden den verdensberømte spanske kunstneren Picasso døde. Gullaug har fulgt hans fotspor i Spania på de stedene som betydde mye for ham. Picasso er hovedsak i denne utgaven.

– Jeg er opptatt av å formidle gode historier om kunst, kultur og opplevelser.  I krevende tider, er kanskje temaene jeg berører mer aktuelle enn noen gang. Pandemien har satt dype spor i oss alle sammen, krigen i Ukraina skremmer vettet av oss, strømprisene og rentene tapper oss for krefter og havet flyter over av plast. Mange opplever en krevende hverdag med  konstant uro i kroppen. Et evig jag. Når slapper du av? Hvor finner du inspirasjon? Alle fortjener god livskvalitet — og et pusterom, kanskje finner du det i FEELGOOD, sier Gullaug.

 

Les mer om magasinet her: www.feelgoodart.no

Les mer om billedkunstner Kriston Romberg her: www.kristinromberg.com

Musikalske innslag ved www.maryandthemoon.com

 

ARRANGØR: Kunst- og kulturmagasinet FEELGOOD

Start kl. 18.00 Slutt kl. 20.00.

Gratis inngang.

Salg av magasiner til spesialpris kr. 240,- /normal pris kr. 315,- 

VIPPS #629080 FEELGOOD BOKASIN

 

FEELGOOD lanserer utgave 49

Magasinlansering

Tid: onsdag 21. juni 2023

Klokken: 18.00 - 20.00

Pris: gratis

Arrangør: Kunst- og kulturmagasinet FEELGOOD

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev