Familiesøndag: Ulf er uvel – en lesekonsert!

Velkommen til familiesøndag og en lesekonsert for barn!

 

Med stor dose humor, og et lite stikk melankoli, framfører forfatter Rebecca Wexelsen og musiker María Alejandra Conde Campos boka Ulf er uvel som lesekonsert.

Rebecca forteller og leser høyt, mens Maria lydlegger med cello. Samtidig vises Camilla Kuhn sine illustrasjoner på lerret.  Underveis snakker de om hva følelser er, hvilke lyder de ulike følelsene kan ha, og om hva det egentlig er som skjer med Ulf.

Ulf våkner opp og føler seg uvel. Han går til legen, og diagnosen er overraskende: Ulf er død. Dette blir ekstra kjedelig når ingen vet om det. Han bestemmer seg derfor for å holde en begravelse, men… midt under begravelsen kommer legen med overraskende nyheter!

Forestillingen passer for barn fra 4 år.

 

Kafeen åpner kl. 11.00 og holder åpen fram til klokka 14.00. Vi setter fram tegnesaker og spill og håper at flest mulig barn har lyst til å bli igjen og leke med hverandre.  I tillegg har vi en liten bokhandel hvor du kan kjøpe gode barnebøker!

Velkommen.

Les mer om Bokstart Fredrikstad her.

Om utøverne

Rebecca Wexelsen er født i Oslo i 1986. Hun har bakgrunn fra språk- og litteraturstudier og jobber til daglig som tekstforfatter. Wexelsen debuterte med diktsamlingen Så faller jeg (2017). I 2019 romandebuterte hun for voksne med den kritikerroste Hotell Montebello. Ulf er uvel var hennes barnebokdebut, med illustrasjoner av Camilla Kuhn. For den fikk de Kulturdepertamentets pris for beste bildebok i 2020.

María Alejandra Conde-Campos er en venezuelansk cellist med røtter fra El Sistema, og har bodd i Norge siden 2013. Hun har mastergrad i utøvende musikk fra Barratt Due musikkinstitutt, og jobber som frilanscellist for norske orkestre, samt med egne prosjekter innenfor kammermusikk og jazz.  María er leder for Barneorkesteret og høgskolelektor på cello ved Barratt Due Musikkinstitutt, avdeling Musikkskolen. Hun spiller på en Sacconi-cello fra 1921, generøst på utlån fra Dextra Musica.

Familiesøndag: Ulf er uvel – en lesekonsert!

Familiesøndag

Tid: søndag 10. mars 2024

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100; + billettavgift ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev