Familiesøndag: Tegneshow med Øistein blyant

Velkommen til kreativ-søndag med Øistein blyant! 

Alle barna kjenner Øistein fra NRK- super hvor han lærer barna å tegne men også inspirerer barna til å være kreative og bruke fantasi. Øistein er ikke bare dyktig og flink til å tegne med også veldig morsom, full av energi og inspirerende. Han har underholdt flere tusen barn fra storscene i India, Kina, Indonesia, Tyskland og i Norge så det er ekstra stas for oss at han kommer til Litteraturhuset Fredrikstad for å møte barna.

Det blir tegneshow med Øistein fra scenen, med sprell og som han sier selv litt mer «crazy» og direkte i formen enn et tegnekurs.

Etter showet blir det mulighet for å kjøpe Øistein sine bøker og få dem signert! Han gleder seg også til mingling og det er lov å ta en selfie med Øistein!

Dette er en søndag for deg som liker å tegne og bruke fantasi! 

Arrangementet begynner kl 12.00. Kaféen åpner kl. 11.00 og holder åpen fram til klokka 14.00. Vi setter fram tegnesaker og spill og håper at flest mulig barn har lyst til å bli igjen og leke med hverandre.

Velkommen.

Les mer om Bokstart Fredrikstad her.

Øistein Kristiansen er en populær, internasjonal tegner og TV-personlighet som har lært millioner av mennesker å tegne gjennom sine TV-programmer, bøker, filmer og apper. Øistein kommer fra Norge, men har bodd mange år i Singapore og jobbet mange forskjellige steder i Asia. Øisteins mål er å få alle til å tegne og bli mer dynamiske og kreative tenkere gjennom å bruke fantasien.

Familiesøndag: Tegneshow med Øistein blyant

Familesøndag

Tid: søndag 10. november 2024

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 ; ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev