Familiesøndag med Victor Sotberg og Odin Helgheim

UTSOLGT. Velkommen til Familiesøndag med Victor Sotberg og Odin Helgheim og deres nye bok Edelmot!

Edelmot er en historie som har vokst i Victor helt siden han gikk på skolen.

Det er en bok som mange kan kjenne seg igjen i og som tar gaming og unge på alvor.

Edelmot er et spill, en virtuell fantasiverden hvor man lever akkurat som man vil. Man drar ut på eventyr, slåss mot monstre og lever ut alle sine drømmer. Er man sterk her, så er man populær i den virkelige verden.

Det er IKKE Victor. På skolen blir han mobbet og er helt alene. Men i Edelmot har han to bestevenner, og sammen prøver de å bli Edelmots sterkeste spillere noensinne!

Victor Sotberg har vært med i «Alle mot 1», «Maskorama», «Skal vi danse» og «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Han har også sunget BlimE!-låta, vunnet Dialektprisen og blitt valgt til Årets trønder. De fleste barna kjenner han nok best fra det superpopulære programmet på Nrk Super flippklipp.

Serieskaper Odin Helgheim bodde som liten et par år i USA, og fattet der en brennende interesse for tegneserier. Allerede debutboken hans, «Ragnarok – Fenrisulven», fikk ARKs barnebokpris i 2020. Siden har det kommet ut to bøker til i denne svært populære barnebokserien.

Victor og Odin kommer til oss for å presentere boka si på en unik og spennende måte. Det blir også mulig å kjøpe boka og få den signert av forfatterne selv.

Dette arrangementet begynner kl 15.00. Kaféen er åpen fram til klokka 17.00. Vi setter fram tegnesaker og spill og håper at flest mulig barn har lyst til å bli igjen og leke med hverandre.

Velkommen.

Les mer om Bokstart Fredrikstad her.

Familiesøndag med Victor Sotberg og Odin Helgheim

Familiesøndag

Tid: søndag 24. september 2023

Klokken: 15.00 - 17.00

Pris: 70; + billettavgift ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev