Familiesøndag: Forestilling «Folk og Røvere i Kardemomme by»

Velkommen til en interaktiv og spennende fortellerstund med folk og røvere, musikk, og animasjon med Thomas Jørstad Pettersen.

«Folk og Røvere i Kardemomme by» handler om fredelige Kardemomme by og de som bor der. Noen få skaper vanskeligheter; det er de tre røverne, Kasper, Jesper og Jonatan som lever utenfor byen og ofte går inn dit for å røve det de trenger. Til slutt blir røverne arrestert, men de blir godt behandlet i fengselet hos politimester Bastian, og i siste kapittel blir de dagens helter når de slukker brannen i tårnet til Tobias.

Mange er vokst opp med Kardemomme by, og gjennom en oppfriskning av universet vil de kommende generasjoner også få et nært forhold til Egners fantastiske univers.

Thomas Jørstad Pettersen laget en spennende og interaktiv fortellerstund som bruker dette universet til å fortelle en morsom og inkluderende historie om vennskap og utenforskap.

Kafeen er åpen en time før forestilling og én time etter. Vi setter fram tegnesaker og spill og håper at flest mulig barn har lyst til å bli igjen og leke med hverandre.  I tillegg har vi en liten bokhandel hvor du kan kjøpe gode barnebøker!

Les mer om Bokstart Fredrikstad her.

Familiesøndag: Forestilling «Folk og Røvere i Kardemomme by»

Familiesøndag

Tid: søndag 12. mars 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 60; ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev