Familiesøndag: Faktaprat med Dennis Siva Lie

Velkommen til Familiesøndag med NRK-Super programleder Dennis Siva Lie!! 

Dennis er en prisbelønnet programleder og energisk formidler. Han brenner for klima, natur og vitenskap. Han har studert biologi og har lang erfaring med formidling av vitenskap for barn.

Dennis Siva Lie har vært programleder for Newton, Superkroppen og Ikke gjør dette mot klimaet!

Hvorfor ramler ikke månen ned er Dennis sin første bok. I boka får barna svar på små og store spørsmål om vitenskap. For hvor mye veier en sky? Hvem fant opp internett? Hvor mange trær trenger vi for å lage en rull dopapir? Og hvorfor faller en brødskive med nugatti alltid med påleggssida ned?

Dennis lover å svare på alle spørsmålene, men han har også en del kule fakta som har har lyst til å dele med barna.

Vi selger boka før og etter arrangementet som Dennis signerer, du får også en selfie hvis du ønsker det.

 

En perfekt søndag for alle vitebegjærlige barn!

Arrangementet begynner kl 12.00. Kaféen åpner kl. 11.00 og holder åpen fram til klokka 14.00. Vi setter fram tegnesaker og spill og håper at flest mulig barn har lyst til å bli igjen og leke med hverandre.

Velkommen.

Les mer om Bokstart Fredrikstad her.

Dennis Siva Lie (f. 1994) er en norsk programleder og vitenskapsformidler. Han brenner for klima, natur og vitenskap og er en populær foredragsholder. Han har studert biologi og har lang erfaring med formidling av vitenskap for barn. Siva Lie har norsk mor og tamilsk far. Han er født og oppvokst i Norge, men har også bodd på Sri Lanka i perioder av barndommen.

Dennis Siva Lie dukket først opp på tv-skjermen som entusiastisk programleder for Newton i 2019. Siden har han også vært programleder for Gullrute-vinneren Superkroppen (2021) og den Emmy-nominerte Ikke gjør dette mot klimaet!, begge for NRK Super.

I 2021 var Dennis deltaker i Fangene på fortet, og i 2022 deltok han i Kompani Lauritzen. Siden 2022 har han vært på tv-skjermen som programleder for God Kveld Norge.

I Hvorfor ramler ikke månen ned? får barna svar på små og store spørsmål om vitenskap. For hvor mye veier en sky? Hvem fant opp internett? Hvor mange trær trenger vi for å lage en rull dopapir? Og hvorfor faller en brødskive med nugatti alltid med påleggssida ned?

Hvorfor ramler ikke månen ned? er lærerik, lett å forstå og en perfekt samtalestarter om vitenskap for barn mellom 6 og 9 år.

Familiesøndag: Faktaprat med Dennis Siva Lie

Familesøndag

Tid: søndag 13. oktober 2024

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 ; ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev