Søk arrangement
Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
 • Tid:
  søndag 3. apr 2022
 • Klokken:
  12.00- 14:00
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Pris:
 • 50 ,- (pluss bill.avg. kr 10,-)
 • Tid:
  søndag 3. apr 2022
 • Klokken:
  12.00- 14:00
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Pris:
 • 50 ,- (pluss bill.avg. kr 10,-)
Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow

Velkommen til Familiesøndag! 

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i de fleste aldre med sitt superpopulære barneshow. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Nå kommer endelig oppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess. Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

 

«Bare» Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, bl.a. Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne TV (Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen etc), diverse spillefilmer (Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusomme hevn etc.) og TV-show som Brille og Kongen befaler.

 

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn, ellers fra 8 år og oppover.

Husk at kaffen er åpen, vi selger boller, kake, pølser og drikke. I tillegg har vi en liten bokhandel hvor du kan kjøpe gode barnebøker! Kaffen er åpen en halv time før forestilling og en time etter. Vi setter fram tegnesaker og spill og håper at flest mulig barn har lyst til å bli igjen og leke med hverandre!
Velkommen til oss 🙂

Barneprogrammet vårt er spesielt støttet av:

Andre kommende arrangementer

Mandag 31. jan 2022 kl 18:00
Forskergruppen AreaS presenterer tre kapitler i sin nye bok «Living Alliances, Leaving Alliances; Interdisciplinary Perspectives».
Tirsdag 1. feb 2022 kl 19.00
Kina er i ferd med å bli en supermakt og utfordrer USAs dominerende stilling i verden. Er dette begynnelsen på en ny kald krig? Møt Jan Arild Snoen og Torbjørn Færøvik.
Tirsdag 1. feb 2022 kl 16:00
Kom og lær om hvordan man lager en tegneserie.
Onsdag 2. feb 2022 kl 18:00
Vi møter mennesker som  på hver sin måte viste et opprør som barn eller opplevde foreldrenes kreative motstand mot okkupasjonsmakten.
Søndag 6. feb 2022 kl 12.00
En vakker spansk-norsk forestilling for hele familien.
Tirsdag 8. feb 2022 kl 19:00
Lokalhistoriker Svein Skahjem forteller om husmannsplassene I Fredrikstad- og Rolvsøymarka. Sporene er i ferd med å forsvinne, og med dem en viktig del av vår lokale historie.
Load More