Even Moland | Livet under overflaten

Bli med havforsker Even Moland på en levende og kunnskapsrik reise under havoverflaten. Havet er planetens livsviktige lunger, men hvordan greier vi rollen vår som vaktmester? 

Havforskeren, Even Moland, tar oss med ned i dypet og gir oss et innblikk i det fantastiske og dramatiske livet under overflaten. Han viser oss også hvilke endringer som sakte utspiller seg i havet – planetens lunger og matfat.

Moland er en aktiv forskningsformidler og en varsler på havets vegne. Han formidler oppdatert kunnskap om hvilken rolle havet spiller i opprettholdelsen av livet på planeten og hvordan natur- og klimakrisene gjør at vi må omstille hvordan vi bruker ressursene. Greier vi overgangen fra ressursutnytter til omsorgsfull vaktmester? 

Even Molands interesser spenner fra akvatiske organismers adferd til økosystem-vitenskap og bevaringsbiologi. Hans forskning på effekter av marine bevaringsområder har hatt fokus på Europeisk hummer og kystnær torsk. Han er medlem av Havforskingsinstituttets dykkerteam og promoterer vitenskapelig dykking som et verdifullt og allsidig forskningsverktøy.

Even Moland | Livet under overflaten

Foredrag

Tid: torsdag 07. november 2024

Klokken: 19.00 - 20.00

Pris: 190 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev