En dannelsereise: Sicilia – med Yngve Kvistad

Det er et av de mest spennende reisemålene i verden. Denne kvelden tar VG-kommentator Yngve Kvistad oss med til denne myteomspunne øya i Middelhavet, med dens fantastiske historie, arkitektur, mat, vin, oliven – og lange mafiaskygger.

Stadig flere nordmenn får øynene opp for den italienske øyperlen Sicilia. Vinen er billig, og antall soldøgn i løpet av et år er mange. Men hit kommer også turister som er på jakt etter noe mer: kultur, historie, gastronomiske opplevelser – og kanskje særlig siciliansk vin og olivenolje. Nordmenn har reist til Sicilia siden Harald Hårdrådes dager, og nå kan du være med på en unik reise.

Yngve Kvistad

Yngve Kvistad

Få nordmenn kjenner Sicilia bedre enn VG-kommentator Yngve Kvistad. Han har selv bodd der og reiser stadig tilbake. Han har også skrevet den svært populære reiseboken:  Sicilia – en dannelsesreise. Du møter Kvistad i samtale med Roy Conradi Andersen, daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad.

Les mer om Sicilia her:

VG, Reiseguide: Forført av Sicilia

Tara: Reiseguide, Siclia

Nettavisen: En idyllisk ferie på Sicilia: Her er Italia herligst

Bilde av den Den sicilianske havnebyen Castellammare del Golfo,

En dannelsereise: Sicilia – med Yngve Kvistad

Vagabond

Tid: onsdag 11. oktober 2023

Klokken: 19.00 - 20.10

Pris: 140 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev