Søk arrangement
Det gode liv – foredrag med Einar Øverenget
 • Tid:
  torsdag 19. sep 2019
 • Klokken:
  19:00- 21:00
 • Arrangør:
  • Attiko
Pris:
 • 355/395/495
Eksternt
 • Tid:
  torsdag 19. sep 2019
 • Klokken:
  19:00- 21:00
 • Arrangør:
  • Attiko
Pris:
 • 355/395/495
Eksternt
Det gode liv – foredrag med Einar Øverenget

Det gode liv er et bredt og inspirerende foredrag om det å være menneske. Det handler om selvforståelse, selvmestring og det å skape bevissthet i eget liv. Einar har en meget god formidlingsevne som gjør innholdet lett å svelge for enhver.

Alle mennesker søker et godt liv. Men det finnes ingen formel for det, ingen enkel metode som kan garantere oss et godt liv – selv om dagens samfunn er full av enkle oppskrifter. Og hva handler et godt liv egentlig om? Mer penger? Mer suksess? Mer fritid? Større hus? Bedre bil? Goder? Absolutt. Men dette er ikke nødvendigvis noe som automatisk skaper gode liv.

Hva om det gode liv ganske enkelt handler om vår måte å møte livet på, vår innstilling til oss selv og det som skjer oss. I dette foredraget trekker også Øverenget linjer til tidligere tiders store tenkere for å belyse dette vi alle søker.

Einar Øverenget er en av Norges mest anerkjente filosofer og foredragsholdere som er opptatt av å gjøre filosofi tilgjengelig for alle. Han ønsker å gjøre tenkningen levende og relevant slik at den kan gi rom for endring, utvikling og selvforståelse.

Øverenget er professor i filosofi men har også i en årrekke vært husfilosof i Nitimen og på God Morgen Norge. Han har lang forelesningserfaring fra både norske og amerikanske universiteter og er aktiv i samfunnsdebatten. I tillegg har han skrevet flere bøker: blant annet Hannah Arendt (2001), Eksistens (2003), Å bli sin egen venn (2004), Lykkens filosofi (2006), Livets Øyeblikk (2007) og Hemmeligheter (2009).

NB. Eksternt billettsalg. Kun på nett. Kan ikke kjøpes på Litteraturhuset Fredrikstad da arrangøren bruker et annet billettsystem.

————————————–
Representerer du en bedrift som ønsker billetter på faktura? Ta kontakt med oss på kontakt@atikko.no
————————————

Andre kommende arrangementer

Tirsdag 26. mai 2020 kl 20:00
I romanen Taushet skildrer den japanske forfatteren Shūsaku Endō en ung, idealistisk misjonærs møte med Japans brutale realiteter på 1600-tallet.
Torsdag 28. mai 2020 kl 20:00
Opplev dansekunst og møt danser Live Skullerud i samtale med rosenterapeut og forfatter Lene Dieserud. 
Tirsdag 16. jun 2020 kl 20:00
I forbindelse med lanseringen av hennes memoarer Tata: Mitt liv med Pablo Escobar på norsk inviterer vi leserne til å spørre Tata om alt man lurer på.
Load More