Bokstart Fredrikstad: Seminar for barnehager

Litteraturhuset Fredrikstad og Fredrikstad bibliotek inviterer dere som jobber med barn 0—5 år til seminar om Bokstart Fredrikstad.

Bokstart Fredrikstad er et prosjekt som oppmuntrer voksne til å lese, synge og prate sammen med barn fra første stund. Gjennom å dele ut gratis bøker til små barn og foreldrene deres, er målet å bidra til leselyst og legge til rette for barns språkutvikling. Bokstart gjennomføres i rundt 30 andre land med stor suksess.

Program:

Ingvild Kjølstad (Fredrikstad bibliotek) og Sylwia Stasiak (Litteraturhuset Fredrikstad) vil gi deg sine beste tips til lesestunden, og snakke om hvorfor det er så viktig å lese sammen med de minste. Dere vil også få konkrete tips til gode bøker dere kan lese sammen med barna i barnehagen.

Det er plass til tre deltagere per barnehage. Alle deltagere får utdelt bokpakker og informasjonsmateriell.

Seminaret er ment som inspirasjon og faglig påfyll til dere som jobber i barnehager i Fredrikstad. Med dette ønsker vi også skape en møteplass der dere kan bli bedre kjent og ha muligheten til å utveksle erfaringer.

Klikk her for påmelding.

Vår barne- og ungdomsprogram er spesielt støttet av:

Bokstart Fredrikstad: Seminar for barnehager

Bokstart

Tid: torsdag 22. september 2022

Klokken: 9.00 - 12.00

Pris: gratis

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad og Fredrikstad bibliotek

KJØP BILLETT

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev