Søk arrangement
Bli motivert med Dag Otto
Pris:
  • 420,-
Eksternt
Pris:
  • 420,-
Eksternt
Bli motivert med Dag Otto

Kanskje trenger dere litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, i fritiden eller på jobben? Møt Dag Otto Lauritzen.

I foredraget forteller Dag Otto Lauritzen blant annet om hvordan han nådde sine mål, hvordan reise seg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med sine nærmeste, dyktige rådgivere og gode lagkamerater.

Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: – Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I hans lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben, eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan Dag Otto fortelle noe om betydningen av teamwork, å sette seg mål, konsentrere seg, og finne viljestyrke og motivasjon til å gjennomføre og nå målene.

ARRANGØR: Team Halden

EKSTERT BILLETTSALG – Du kan kun kjøpe billetter på nett til dette arrangementet.

Resten av vårt program finner du her.

Andre kommende arrangementer

Tirsdag 26. mai 2020 kl 20:00
I romanen Taushet skildrer den japanske forfatteren Shūsaku Endō en ung, idealistisk misjonærs møte med Japans brutale realiteter på 1600-tallet.
Torsdag 28. mai 2020 kl 20:00
Opplev dansekunst og møt danser Live Skullerud i samtale med rosenterapeut og forfatter Lene Dieserud. 
Tirsdag 16. jun 2020 kl 20:00
I forbindelse med lanseringen av hennes memoarer Tata: Mitt liv med Pablo Escobar på norsk inviterer vi leserne til å spørre Tata om alt man lurer på.
Load More