Søk arrangement
Blanke Ark – Foredrag med Håvard Tjora
 • Tid:
  mandag 27. jan 2020
 • Klokken:
  19:00- 21:00
 • Arrangør:
  • Atikko
Pris:
 • Eksternt billettsalg
Eksternt
 • Tid:
  mandag 27. jan 2020
 • Klokken:
  19:00- 21:00
 • Arrangør:
  • Atikko
Pris:
 • Eksternt billettsalg
Eksternt
Blanke Ark – Foredrag med Håvard Tjora

Hva er konsekvensene av å ikke få til det som er forventet av deg?

Håvard Tjora er kjent for de fleste som superlæreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Hans mål er å motivere til læring, gjøre prosessen mindre avskrekkende – og ikke minst mindre vanskelig.

I Blanke Ark deler Håvard av erfaring og råd om hva som kan bli gjort på et personlig nivå av elever, foreldre og lærere. Du får innsikt i hva som er viktig motivasjon for å lære og prestere, kjennetegn på elever som sliter og viktigheten av å normalisere det å streve på skolen.

Tjora forteller om ulike måter han har jobbet med elever på, læringsstiler og de forskjellige intelligenstypene. Hvordan vi kan spille på de forskjellige egenskapene til folk for å hente ut potensiale i alle – uansett utgangspunkt?

Blanke Ark er et positivt og optimistisk foredrag om hva vi kan få til. Tjora byr på nye tanker rundt intelligens og forskjellige egenskaper, som mange vil kunne kjenne seg igjen i.

Foredraget vil inspirere deg enten du har barn i skolen, eller er pedagoger, tidligere elever, fremtidig forelder, besteforelder, eller en som lærer til eller lærer av andre.

——————————————————————————————-
Håvard Tjora ble kjent gjennom TV-seriene Blanke ark, der han jobbet med ungdom som strevde på skolen, og som i løpet av kort tid bedret resultatene sine betraktelig. Siden da har han vært en markant skikkelse i skoledebatten, blant annet gjennom sin faste spalte i Dagbladet. I foredraget vil han snakke om det naturlige i det å streve, og hvordan det påvirker oss, og ikke minst hva vi som er rundt barna kan gjøre for å hjelpe. Siden TV-seriene, har Håvard holdt over 800 foredrag for lærere og foreldre og andre grupper som forholder seg til barn.

Håvard har skrevet flere bøker, blant annet Mattemagi, som ble Norges mest solgte sakprosabok for barn noensinne. I 2017 vant han Jonasprisen fra UiO for sitt arbeid «med å skape et mer inkluderende samfunn». Han er utdannet allmennlærer, med en mastergrad i spesialpedagogikk

NB: Eksternt billettsalg. Billettene til dette arrangementet selges gjennom et annet billettsystem enn det Litteraturhuset Fredrikstad bruker. Du kan derfor kun kjøpe billetter på nett. Det er dessverre ikke mulig å kjøpe billetter over disk i Norli benytte deg av gavekort fra Ticketco.

Andre kommende arrangementer

Torsdag 28. mai 2020 kl 20:00
Opplev dansekunst og møt danser Live Skullerud i samtale med rosenterapeut og forfatter Lene Dieserud. 
Tirsdag 16. jun 2020 kl 20:00
I forbindelse med lanseringen av hennes memoarer Tata: Mitt liv med Pablo Escobar på norsk inviterer vi leserne til å spørre Tata om alt man lurer på.
Load More