Anne Lindmo og Staysman: Ut på tur – aldri sur

Hva har Anne Lindmo og Stian «Staysman» Thorbjørnsen til felles? Jo, begge har turgåing øverst på lista! Nå møtes de i bokprek om Lindmos siste bok, men denne gangen er det ikke henne, men Staysman som stiller spørsmålene.

Fredags-TV-dronningen Anne Lindmo er ute med sin egen turselvbiografi Min tur. Boken er en åpenhjertig og underholdende fortelling om oppveksten i naturnært frislipp mellom kornåkrene på Toten, om studietiden med asfalt under beina og storbyliv i fokus og livsvalgene som måtte til for at hun igjen kunne snøre turstøvlene og gå ut i naturen. Vi får bli med på hennes reise fra skjelven og livredd nybegynner til erfaren og kreativ fjellgeit, på korte og lange turer med nær familie, gamle venner og nye turkompiser.

I 2020 ville daværende helseminister, Bent Høie, at vi skulle mosjonere mer. Dermed utpekte han tidenes rølper, selveste Staysman, til helseambassadør. Og Staysman takket ikke nei. I stedet begynte han å gå. Han gikk og han gikk. Først bare noen meter og så flere mil, en dag hadde han gått av seg 14 kilo! Nå møter han Anne Lindmo i samtale om hva turer gjør med oss.

Anne Lindmo er programleder og mest kjent for talkshowene Store studio og Lindmo på NRK. Hun har vunnet fem Gullrutepriser. Anne har vokst opp på Toten, bor i Oslo og stikker til fjells så ofte det lar seg gjøre. (Foto: Agnete Brun)

Stian «Staysman» Thorbjørnsen er Gressvik-gutt. Han er en norsk sanger, låtskriver og programleder, kjent under artistnavnet Staysman. Eller, som han skriver på insta-kontoen: Autorisert tjukkas, musiker og tv-tryne. Rølp siden 2007 

Anne Lindmo og Staysman: Ut på tur – aldri sur

Bokprek

Tid: torsdag 21. september 2023

Klokken: 19.00 - 20.15

Pris: 190 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev