Aldri for seint å debutere!

Gjennom et (nesten) helt liv (58 år) har forfatteren skrevet ned betraktninger fra sitt liv i sol og skygge. Utdrag fra diktsamlingen #leveregler presenteres på Litteraturhuset Fredrikstad denne kvelden. Dennis Storhøi leser og bokbadet ledes av Helga Aakre.

I diktsamlingen #leveregler slår Knut Reidar Hoff Andresen et slag for det norske språket som visuelt, lekent og rytmisk. Han er også glad i doble betydninger. Og de mange sjatteringene mellom lys og mørke. Helt uten gråtoneskala. Humor og lek står sentralt. Det utelukker på ingen måte alvor, sorg og savn.

Kissmyart.no gir ut #leveregler. Arrangementet er gratis og finner sted onsdag 3. april 2024 kl. 19. Det varer ca. 1 time. Hjertelig velkommen!

 

Badekar: Knut R. H. Andresen er litt av alt. Han debuterte på Cappelen forlag i 1996 med en novelle illustrert med koldnålsraderinger. Han er musiker og fotograf, i tillegg til å skrive. Og endelig, i en alder av 58 år, debuterer han med en diktsamling. Til daglig jobber han som journalist og lyddesigner i NRK. Kontraintuitiv, autodidakt tulling er ord han kan bruke om seg selv. I lystige lag. Seriøs humor.

Foto: Espen Gresvik Schei

Badekar: Dennis Storhøi er kjent for de aller fleste gjennom sin imponerende mangfoldige karriere som skuespiller på teater og i film. Han har også medvirket i utallige TV-serier, både som programleder og skuespiller. Dennis er mye brukt som voice over og stemmedubber. Dennis Storhøi leser utdrag fra diktsamlingen #leveregler av Knut Reidar Hoff Andresen.

Foto: Lillian Julsvik

Bademester: Helga Aakre  er daglig leder i firmaet Playground Production , der hun siden 1994 har ledet flere kulturprosjekter, nasjonalt og internasjonalt. For tiden arbeider hun som prosjektleder, produsent, regissør og manusforfatter. Hun er kjent både fra scenekunst, lokalpolitikk og har et et stort engasjement for solidaritet, mangfold og medborgerskap.

Foto: Marte Aakre Skilhagen

Aldri for seint å debutere!

Boklansering

Tid: onsdag 03. april 2024

Klokken: 19.00 - 20.00

Pris: gratis

Arrangør: Kissmyart.no

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev