Konsert med Adam Douglas duo

Få en uforglemmelig aften på Litteraturhuset Fredrikstad med Adam Douglas Duo! Etter hans fantastiske opptreden på Gitarfest 2024, er det ingen tvil om at publikum ønsker mer – og nå har du sjansen til å oppleve ham igjen, denne gangen med den syngende trommisen Torjus Gisnås Nevland i en helt spesiell duo.

Adam Douglas er kjent for sin eksepsjonelle musikalitet og scenetilstedeværelse. Hans konsertopptredener favner bredt, fra intime rockeklubber og kredible jazzfestivaler til store kulturhus. Hver konsert er en unik opplevelse, alltid med de beste musikerne og et gjennomtenkt repertoar.

Høsten 2023 var en hektisk periode for Adam med lansering av det kritikerroste albumet «Dancing For The Moon», fulgt av en suksessrik releaseturné. Adam har ofte med seg eminente gjesteartister, og i 2024 er han allerede i gang med sitt neste album. På konsertene kan du derfor oppleve både splitter nye låter og kjente favoritter fra hans rikholdige diskografi.

Adam Douglas, med sine røtter i Oklahoma, USA, har en unik evne til å blande soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Inspirert av legender som Howlin’ Wolf og Ray Charles, har han siden sin solodebut i 2013 gitt ut en rekke kritikerroste album. Hans deltagelse i NRKs Stjernekamp i 2017 gjorde ham til en folkefavoritt, og i 2021 mottok han sin første Spellemannpris for albumet «Better Angels». Året etter ble han hedret med «Bluesprisen» under Notodden Bluesfestival.

Adam Douglas

Konsert

Tid: fredag 18. oktober 2024

Klokken: 20.00 - 21.30

Pris: 475 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev