Søk arrangement
Delicatessen

I dag kom beskjeden om at den meget populære restauranten og tapasbaren Delicatessen endelig skal satse utenfor Oslo. I april tar de over og åpner restauranten på Litteraturhuset Fredrikstad.

– Dette er en gledelig beslutning for Litteraturhuset. Vi tror dette vil kunne løfte huset ytterligere et par hakk. Med Delicatessen på plass, vil vi kunne tilby førsteklasses mat og god atmosfære. Vi gleder oss til dette – og ønsker Delicatessen tapasbar velkommen til Fredrikstad og til oss, sier daglig leder Roy Conradi Andersen ved Litteraturhuset Fredrikstad.

Vi på Litteraturhuset Fredrikstad ønsker å takke Fabel for mange år med godt samarbeid og god service til kundene. Både i restauranten og i våre lokaler under kurs, møter, seminarer og konferanser.

– Fabel har gjennom mange år løftet huset og bidratt til fantastiske matopplevelser, både i restauranten og til alle som har vært på kurs og konferanse på huset. Det er selvsagt vemodig at de takker for seg. Samtidig åpner dette for nye og spennende muligheter for huset og for oss, sier Andersen.

Litteraturhuset Fredrikstad ser frem til å kunne tilby ny og spennende mat til alle som bruker huset til kurs, møter, seminarer og konferanser.

– Vi er glad Delicatessen valgte Litteraturhuset Fredrikstad. Vi gleder oss til å ønske alle velkommen med spennende og god mat man ikke får andre steder.

Går alt etter planen holder Fabel restauranten åpent til midten av februar. Deretter blir det oppussing og ombygging i mars, før Delicatessen åpner dørene i april. Overgangsfasen vil ikke berøre kunder som allerede har bestilt møterom på huset i denne perioden.

4.januar 2019