Vår addresse

Litteraturhuset Fredrikstad ligger midt i Fredrikstad sentrum. Vår adresse er Storgata 11, 1607 Fredrikstad. Inngangen er fra Storgata.

Kos deg med en matbit og god drikke før eller etter et arrangement hos oss. Har du kjøpt billett på arrangementer i regi av Litteraturhuset Fredrikstad, får du 20 prosent rabatt på mat fra husets restaurant, Delicatessen. Det eneste du trenger å gjøre er å vise fram billetten i restauranten – og servitørene gir deg rabatten. (Gjelder all mat, men ikke drikke).

Det er kostbart å parkere på utsiden av Litteraturhuset Fredrikstad og i gatene rundt. Bruk gjerne byens to parkeringshus, St. Hans-fjellet p-hus eller Apenesfjellet p-hus. De ligger begge få minutters gange fra oss.

Vi har toaletter i 2. og 4. etasje. Det er handicaptoalett i samme etasjer.

Vi har ikke nummererte plasser under våre arrangementer. Det betyr at du må være tidlig ute hvis du ønsker spesielle plasser i salen.

Vårt billettsystem heter TicketCo. Her kjøper du billetter, gavekort, medlemskort og sesongkort. Her finner du oversikt i billettsystemet over alle våre kommende arrangementer. Du kan også kjøpe billett på døra, men vi kan ikke garantere at det er ledige plasser. Billetter refunderes bare dersom arrangementet blir avlyst. Vi tar ikke kontanter. Laster du ned appen TicketCo – kan du kjøpe billetter direkte herfra.

Vi selger gavekort som man kan bruke på alle arrangementer der Litteraturhuset Fredrikstad står som arrangør.

Du har to muligheter.

  • Kjøpe gavekort selv på nett. Du bestemmer beløpet selv – og printer ut hjemme. Klikk her.
  • Få med fysisk gavekort med spesialdesignet motiv. Les mer og bestill her.
  • Du kan komme til oss på dagtid og kjøpe gavekort. Eller du kan kjøpe gavekort før eller etter arrangement.

Vi selger kaffe og kioskvarer før og under våre arrangementer. Som regel selger vi også øl og vin. Når vi ikke har barsalg, kan du kjøpe drikke i restauranten i 1. etasje og ta med opp. Joker bar i 3. etasje er et hyggelig treffpunkt før og etter arrangementer.

Vi har teleslynge i to av salene vi bruker til publikumsarrangementer. I Thygesen i 2. etasje, er det teleslynge som kobler seg opp til ditt høreapparat. I Egalia i 3. etasje får du utdelt bøyle. Ta kontakt med en av oss når du kommer. Det er fint om du møter tidlig, slik at vi kan hjelpe deg med dette.

Litteraturhuset Fredrikstad er tilpasset funksjonshemmede. Vi har heis til alle etasjer og er universelt utformet. Kommer du med rullestol, kan det være greit å gi oss beskjed på forhånd, slik at vi kan holde av en plass til deg i salen. Send oss en epost på post@litthusfred.no

Vi godtar ledsagerbevis. Du kjøper billett til deg selv på vanlig måte – og møter opp med ledsager og ledsagerbevis. Så setter vi dere sammen. Til konserter og andre populære show, er det flott om du kan sende oss en epost på forhånd, slik at vi kan holde av plass. Send oss en epost på post@litthusfred.no

Som medlem i stiftelsen Litteraturhuset Fredrikstad støtter du vårt kulturarbeid for barn og vokse. Du er med på å sikre et variert og godt kulturtilbud i byen og på huset, og det gir deg mulighet til å engasjere deg hos oss. Medlemskapet koster 550 kroner pr år per person. Les mer og kjøp medlemskap her.

På de fleste av våre arrangementer, selger vi aktuelle bøker til forfatteren(e) som har vært på scenen. Forfatteren signerer bøker etter arrangementet.

Hvis du ikke finner billetten din til arrangement på Litteraturhuset Fredrikstad, kan du enkelt søke den opp ved å gå inn på ticketco.no – og trykke på knappen «Finner du ikke billetten din?».

Hvis ikke TicketCo finner billettene dine, kan det skyldes at du har skrevet inn feil epostadressen da du kjøpte billetten. I så fall: ta kontakt med oss igjen: post@litthusfred.no

 

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev